Vernieuwde website en opening webshop

Na weken van schuiven en schipperen, aanpassen en aanvullen, presenteer ik jullie met trots mijn vernieuwde website en webshop. Ook als kunstenaar moet je met je tijd mee gaan en gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. Vanaf vandaag kun je met een paar muisklikken een uniek kunstwerk in huis halen of je inschrijven voor één van mijn workshops. Wil je een kunstwerk op maat? Ook hier vind je alle info over. Trots ben ik ook op de samenwerking met Museum No Hero, dat op 15 april a.s. de deuren opent in Delden. Voor het museum heb ik 2 exclusieve workshops ontwikkeld. In combinatie met een museumbezoek bied dat een zeer bijzondere creatieve ervaring.

 

Mijn dank gaat uit naar Dennis Garritsen voor het ontwikkelen van de website en de webshop. En naar Dette Kemper voor de mooie film en de portretfoto’s.

 

Ik wens je veel plezier hier en hoop graag iets van je te mogen horen!

 

Groet,

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.